Uitnodiging inspraakavond Raambuurthuis

Er leven plannen in de Raambuurt om het buurthuis beter tegen de toekomst bestand te gaan maken. Tijdens de inloopavond kunt u uw wensen kenbaar maken.

Zo zijn er ideeën om de ruimte-indeling van het buurthuis te verbeteren en het interieur een stuk eigentijdser te maken. Met een verbouwing is het ook mogelijk om een plek te creëren waarvanuit een sociaal wijkteam zou kunnen werken. Natuurlijk is het de bedoeling om met het opgeknapte buurthuis, naast de mensen die zich er gelukkig al thuis voelen, meer buurtbewoners over de drempel te krijgen zodat het buurthuis een plek is voor alle doelgroepen. Er is leven geblazen in een werkgroep van enkele Raambuurtbewoners met dit als doel.

Waarom een inspraakavond

De inspraakavond is georganiseerd om zoveel mogelijk vanuit de Raambuurt te horen wat u belangrijk vindt in uw buurthuis.
U kunt uw stem komen uitbrengen op verschillende stijlen en u kunt aangeven wat u nodig heeft om het meest uit het buurthuis te kunnen halen. Ook kunt u een indruk krijgen van de verbouwingsplannen.

Naamloos2 Naamloos1

Wat is er te zien

Door middel van bewerkte foto’s krijgt u een goede weergave van de verschillende ruimte-indelingen die mogelijk zijn voor het buurthuis. Zo ziet u bijvoorbeeld hoe de barruimte er uit zou kunnen zien met openslaande deuren naar de speeltuin.
Met collages en sfeerelementen krijgt u een mooi beeld van de verschillende mogelijkheden voor de inrichting en aankleding van het buurthuis, bijvoorbeeld een “retro stijl” of een frisse stijl met steigerhouten meubels.

Waar en wanneer

In het buurthuis aan de Werfstraat 1 op woensdag 27 mei van 18.00uur tot 20.00uur. Het gaat om een inloopavond, kom dus gerust ergens binnen de aangegeven tijd binnenwandelen. Leden van de werkgroep verwelkomen u graag met een kop koffie.

Wij komen voorafgaand aan de inloopavond bij alle leden van de raambuurtvereniging langs met de onderstaande vragen. Hebben we u gemist dan kunt u uw antwoorden ook invullen en afgeven op de inloopavond.

  • Welke activiteiten zou u graag willen zien in het buurthuis en zijn hier voorzieningen voor nodig?
  • Is er iets dat u mist in het buurthuis?
  • Stelt u prijs op vaste openingstijden en bent u bereid hier een bijdrage in te leveren?