Raamwerk ondernemersontmoeting

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 08/03/2018
16:00 - 18:00

Locatie
Buurthuis Raambuurt

Categorieën Geen Categorieën


In de Raambuurt zijn meer dan honderd ondernemers woonachtig of gevestigd.

Wat gaan we doen?

Onder de naam ‘Raamwerk’ organiseren wij een ontmoeting tussen ondernemers in de buurt om elkaar te leren kennen en zo eventueel gebruik te kunnen maken van elkaars kennis en kunde.

We beginnen met een bezoek aan één van de bedrijven die in de Raambuurt gevestigd zijn. Het bedrijf zal zich presenteren voor de groep. Vervolgens verplaatsen we ons naar het buurthuis aan de Werfstraat 1 waar we met een drankje nog kunnen napraten en verder kennismaken. Voor wie wil staat daar de zeepkist gereed voor een individuele bedrijfspresentatie.

Waar gaan we het doen?

Bij de eerste editie van Raamwerk zijn we te gast bij reclame- en communicatiebureau ‘Ongewoon’ dat gevestigd is in het oude pakhuis aan het eind van de Bergpoortstraat.

Donderdag 8 maart 2018 van 16:00 tot 17:00 uur bij Ongewoon strategie & creatie, Bergsingel 85 / 7411 CN Deventer

Voor wie is het?

Deze bijeenkomst is voor alle buurtgenoten die een onderneming hebben, zelfstandige professionals en managers van bedrijven.

Aanmelden

Wij horen graag van je via een e-mail naar: raamwerk@raambuurt.nl of je er wel of niet bij kunt zijn die middag. Ook als je niet kunt krijgen we graag een bericht zodat we je op de hoogte kunnen houden van andere Raamwerk bijeenkomsten.

We hopen je te ontmoeten tijdens het eerste “Raamwerk”!

Serena, Nicolette en Wim