Raamwerk ondernemersontmoeting

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 21/06/2018
16:00 - 18:00

Categorieën Geen Categorieën


Beste ZZP-er / ondernemer in de Raambuurt,
Na een geslaagde eerste versie van het “Raamwerk”, dé plek om mede-ondernemers uit de Raambuurt te ontmoeten, organiseren wij een tweede “Raamwerk” en nodigen jullie uit:
Donderdag 21 juni 2018 van 16:00 tot 18:00 uur
Waar? Bij I’M Architecten, Bergpoortstraat 59 / 7411 CL Deventer
Voor het tweede “Raamwerk” zijn wij te gast in het Ten Hove pakhuis bij Martin Kleine Schaars van I’M Architecten. Dit pakhuis heeft in 2014 een complete renovatie/transformatie ondergaan naar ontwerp van I’M Architecten. Inmiddels is het pakhuis al een paar jaar in gebruik als kantoorpand  voor een aantal ondernemingen.
Na afloop van het bezoek aan I’M Architecten gaan wij rond een uur of 17:00 naar het buurthuis van de Raambuurt (Werfstraat 1) om gezamenlijk een drankje te nuttigen. Voor wie wil staat daar de zeepkist gereed en kan je jouw bedrijf presenteren. Ondernemers die niet aanwezig kunnen zijn bij het bedrijfsbezoek, zijn welkom om later aan te sluiten in het buurthuis.
Wij hebben het initiatief tot het “Raamwerk” genomen omdat wij van mening zijn dat ondernemers die elkaar kennen makkelijker terugvallen op elkaars kennis, competenties en capaciteit. Daarnaast zullen nieuwe dwarsverbanden in de wijk ontstaan en kunnen we elkaar informeren over nieuwe mogelijkheden.
Op basis van een telling op de site van de Kamer van Koophandel komen wij op zo’n 115 adressen. Het gaat hier om zichtbare ondernemingen bijvoorbeeld in de gerenoveerde pakhuizen en het complex “De Nieuwe Poort”, maar ook de vele onzichtbare ondernemers die als zelfstandig professional aan het werk zijn of zelf een onderneming voeren elders in de stad of het land.
Voor al deze ondernemers willen wij een structurele ontmoeting organiseren.
Wij zijn benieuwd of je geïnteresseerd bent in het “Raamwerk” en vragen je daarom een reactie te sturen naar raamwerk@raambuurt.nl. Als je wilt houden wij je op de hoogte van de toekomstige “Raamwerk”- bijeenkomsten. Laat het ons ook weten of je 21 juni wel/niet van de partij bent.
We hopen je te ontmoeten tijdens het tweede “Raamwerk”!
Vriendelijke groet,
Wim Thijssen, Serena Frijters en Nicolette Verkooij